Oppdatert: Tuesday, 30.04.24.

Nyheter.

30.04.-2024: Vår nye prins har nå ankommet hjemmet.
Hans navn er (N)Cat Baloo`s Xander født 17.01- 2024 og er rødmasket
Bilder og mer info kommer.

Ami er nå på besøk til Silver og vi håper det gir resultater

25.04-2024: Oppdatert planer

02.01-2024: (N)Kvernkatten`s ønsker alle et godt nytt år!

Nye bilder av Yatzy og Yoshi-Linus i sine nye hjem.

Nye bilder er også lagt ut av Xenia og X`anthos.

Planer for 2024 er å få til kull på CH (N)Kvernkatten`s Queen Amidala og CH (N)Horvli`s Kiri, hvilken hannkatt det blir vet vi ikke helt sikkert enda. kommer med info når vi vet helt sikkert.

11.11-2023: Kattungene vokser og snart er det tid for å forlate mammaen sin. Yasmin er til salgs til rett hjem,

Vi kommer til å hente kullet hit til Ringebu når de er flytteklar.

10.10-2023: Da er (N)Kvernkatten`s Yoshi "Linus" reservert og han får et fantastisk hjem å flytte til når den tiden kommer, han får også selskap av en kastrat gutt.

08.10-2023: Vi har vært å besøkt Y-kullet hos forvert, og de har det helt fantstisk og vokser og trives. Ble masse kos, lek og fotografering. Tillitsfulle gode kattunger dette. Litt rart er det å ikke ha dem her, men de kunne ikke hatt det bedre der de er.
Ylva blir i oppdrettet og skal flytte hit til oss når hun blir gammel nok :)
Yasmin, Yoshi og Yatzy er ledig til rett hjem.

 

03.09-2023: Y -Kullet ble født 15.08.2023, opprettet siden deres, bilder og oppdatering kommer etterhvert.

Vi måtte ta farvell med vår kjære GIC (N) Kvernkatten`s Chickita Violenta 30.August.
Hun ble 12 år, sykdom kom brått og vi måtte la henne få slippe.
Alltid kommer hun til å være i våre hjerer og våre minner Hvil i fred.

 

12.07-2023: Prada bor nå hos vår forvert i Åndalsnes, og det ser nå ut som hun venter kull i midten av august.
Dette blir Prada sitt siste kull, far til kullet er Roma Måneskin av Ravelli (N) SBI a.

02.05-2023: Helse er viktig og vi har nå valgt å DNA teste våre katter fremover for Polycystic Kidney Disease (PKD1) dette er en arvelig form for nyresykdom. Berørte katter utvikler cyster på nyrene, noe som ofte fører til nyresvikt på et senere tidspunkt.

Første ut ble vår unge frøken: (N)Horvli`s Kiri - Resultat : PKD1, N/N Normal - Har ikke det sykdomsfremkallende PKD1 -genet.
DNA testen viste også att hun har blodtype A.


12.12-2022: Da har også X`anthos funnet sin familie og flyttet til Hareid på sundmøre, der får han selskap av en kastrat birmagutt.
Er veldig taknemmelig over hvor fine hjem alle har fått, lykke til alle sammen

05.12-2022: Vi var på Adelkattens Juleshow på stange lørdag 03.12 med Ami og Kiri. begge jentene fikk gode tilbakemeldinger fra dommerne og vi er stolte over gulla våre.
Ami fikk sin Champion tittel og
Kiri fikk Ex1 og ble med 2 stemmer i panel.

Søndag reiste Xanto til sitt nye hjem på Gjøvik, der får han det helt fantstisk. :)

09.11-2022: Xenia og X`sirius har nå flyttet til sine nye hjem. Xanto leter fortsatt etter et fremtidig hjem. Nye bilder av han er lagt ut.
X`anthos blir her en stund til for å se hvordan han utvikler seg.

Har fått bilder av Willy, Xenia og Victor i sine nye hjem. Tusen takk, veldig takknemmelig :)

(N)Horvli`s Kiri er blitt 6 mnd og nye bilder av henne er lagt ut.

19.10-2022: Bella har i dag flyttet til Moss, der kan hun få all oppmerksomhet og være husets prinsesse som hun fortjener.

X-kullet er i dag 12 uker og nye bilder ligger på deres side. På fredag er det vaksine og id-chipping på timeplan. Xanto og X`anthos leter etter fremtidige hjem.

22.09-2022: 8 ukers bilder av X- kullet lagt ut.

Noen ganger er det dessverre en nødvendighet som oppdretter å finne nye hjem til enkelte voksne katter som er i katteriet. Dette for ikke å overstige antall katter i huset.

Vi ser da etter nye slaver til CH (N)Kvernkatten`s Lady Antebellum "Bella"

Skulle du/dere være den som kan gi henne et fantastisk hjem videre så ta gjerne kontakt.
Hun er veeeldig sosial av seg, leken og glad katt som trives med å få all oppmerksomhet iblandt.

 

18.09-2022: Nye bilder av X-kullet som er blitt 7 uker.

Vi Gratulerer kjempe masse til Bodil med International Champion tittel på
IC (N)Kvernkatten`s Violet Sunset som tok sin tittel på Stockholms Kattklubb sin utstilling 11 september. Stor stas dette...
Vi er så stolte :)

31.08-2022: Lagt ut 5 ukers bilder av X-kullet. Et herlig kull som er veldig kontakt søkende dette.

Vi gratulerer Anette med Champion tittel på Viola d`amore som tok sin tittel 28 august. Vi er så glad for att du viser henne så fint frem :)

14.08-2022: X kullet vokser og alt går bra med både mor og barn, 2 ukers bilde lagt ut, det ser ut som det er 3 gutter og 1 jente.

Endelig er vår nye frøken kommet i hus og vi kan presentere (N)Horvi`s Kiri. Navnet har hun fått etter operasangerinnen Kiri Te kanawa, mer info om søsken kan sees på siden til (N)Horvli`s.

02.08-2022: X kullet er født og alt gikk etter boka, det ble 4 stk. Mor og barn har det fint og de små legger godt på seg. Bilde kommer

Vi var på Webkatten sin utstilling 30 og 31 juli og hadde med "Ami" (N)Kvernkatten`s Queen Amidala. Hun fikk flotte bedømmelser begge dager og fikk 2 x CAC. Stolt over vakkerskatten vår, hun var litt redd i starten da dette var hennes første utstilling, men det gikk seg til etterhver.

19.07-2022: Bella har nå blitt kastrat. Nye bilder av Oline, Victor og vi gratulerer Bodil med Champion tittel på Violet Sunset som tok sin tittel 2 juli. Veldig takknemelig for att du viser henne så fint frem :)

15.07-2022: Willy og Wilma har nå flyttet til sine nye hjem. To gode snille kattunger dette, lykke til videre med gulla våre.

07.06-2022: Nye bilder av W kullet er lagt ut. Prada har vært på date så nå venter vi spent på om det ble noe resultat ut av det besøket.

02.05-2022: Lagt ut bilder av kattungene som nå er blitt 5 uker. Jenta har bare ei kvit tå på ene framlabben, så hun selges til kos. Hun har et fantastisk rundt hode og kropp. Gutten aventer vi utvikling på for å se om han kan holde til show / avl.

12.04-2022: W- Kullet ble født 28 mars, Bella var superflink. Hun hadde 4 små, men dessverre så var 2 av dem ikke levedyktige. Ser ut som det er ei jente og en gutt, de vokser og har nå opnet øynene sine. Kommer bilder etterhvert.

Planer er oppdatert og vi har funnet en passende blåmasket hannkatt til Prada.

Nye bilder av Victor.

30.01-2022: Unique Treasure har nå flyttet og skal bo sammen med Solan "Milo" og Tingeling "Lulu" der får hun det helt topp.

Bella har vært på date i kristiansund denne uka så får vi se om det blir kattunger i løpet av våren.

23.01-2022: Ikke en helt god start på året, da vi har oppdaget kvitflekker på Unique. :( Sånn er det med lyse farger som trenger tid på å utvikle seg, og en kan få seg noen overaskelser.
Hun er nå til salg som kosekatt. Nye bilder er lagt ut av henne under U-Kullet.

Nye bilder av Triton og Victor er lagt ut. Vakkre gutter som vi er veldig stolte over.

Ser fremover og har oppdatert planer.

 

12.01-2022: Ronja har flyttet til nytt hjem på Toten, der får hun et supert pensjonist liv sammen med en eldre kastrat jente.

 

01.01.2022 :

14.12.2021: Etter nesten 4 år med utstillingstørke var vi på Adelkatten sitt juleshow. En stor utstilling med over 70 birmaer og egen rase BIS på lørdag. Morro. Vi hadde med Bella og Unique.
Bella fikk sine cert begge dager og ble Champion på lørdagen.
Unique fikk fantastiske tilbakemeldinger og ble EX 1 og NOM til panelpå lørdag . EX2 på søndag.

14.11.2021: Ronja er nå blitt kastrat, og skal fremover bare få slappe av og kose seg.

Noen ganger er det dessverre en nødvendighet som oppdretter å finne nye hjem til enkelte voksne katter som er i katteriet. Dette for ikke å overstige antall katter i katteriet.

Som oppdretter skal alle ivaretas og trives med sin tilværelse. Om en Birma ikke gjør det, ser jeg det som en plikt å ivareta katten som kan vise mistrivsel av å ikke få være den «ene». For meg som oppdretter er det viktigste att alle kattene skal trives og ha det bra og i harmoni med kattens personlighet og integritet. Erfaring viser at noen katter kan utvikler seg til å være mer en "enmanns katt " enn å trives i flokk.

Skulle du/dere være den som kan gi en av mine voksne katter et fantastisk hjem videre så ta gjerne kontakt.

26.10.2021: V-kullet har nå flyttet til sine nye hjem, lykke til alle sammen. Blir spendende følge med på dem videre og se de vokser opp.

29.09.2021: Nye bilder av V-Kullet, Unique Treasure, og Prada som nå er i flott kondisjon, utviklet seg og blitt voksen. Ser etter en mulig partner til henne.

20.09.2021: Nye bilder av kattungene er lagt ut.
Unique Treasure er nå 11 uker og hun blir i oppdrettet.

24.08.2021: V-Kullet er blitt 5 uker og nye bilder er lagt ut av dem, herlig gjeng og veldig gøy det ble fire fargevarianter i et og same kull.
Jenta til Ronja er 7 uker, og har fått navn og skal hete Unique Treasure, da hun rett og slett er en unik skatt for oss. Hun blir i oppdrettet om det ikke dukker opp noen feil. Hun er sjokolademasket og derfor lys i pelsen enda så må ha mer tid for å være helt sikker om hun holder på det kvite før vi tar et endelig valg.

09.08.2021: Lagt ut Bilder av kattungene. 5 ukers bilder av jenta til Ronja, og 3 ukers bilder av V-kullet.

31.07.2021: Opprettet side til U og V kullet. Jenta til Ronja er 4 uker, har lagt ut bilde av henne. Nyskjerrig frøken som elsker oppmerksomhet.

En glede jeg ønsker dele, (N)Kvernkatten`s Oline ble mor til 3 nydelige gutter 30/6 2021.
Link til dem om du trykker her.

Har lagt ut 6 mnd bilde av Triton, eller Sokrates som ny eier kaller han. Synest han utvikler seg flott.

26.07-2021: Ami fødte som en drøm 4 velskapte små 18.07.21, hun er en fantstisk mor og passer de godt. Ser ut som det er en gutt og 3 jenter.

06.07-2021: Vår GIC (N)Kvernkatten`s Chickita Violenta fylte 10 år 25 juni, vår første birma jenta vi beholdt i våres oppdrett. Beklagelig så fikk vi aldri noe avkom etter henne å jobbe vide på, men hun har noen flotte kosekatter rundt om i norges land.

Ronja fødte 1 kattunge også denne gang, trodde hun hadde to, men der tok jeg feil. Ser ut som det er ei jente, og alt har gått fint. Bilder og oppdatering kommer.

Ami sin mage vokser og begynner blir stor nå. ca 14 dager igjen.

01.05-2021: Planer er oppdatert.

11.04-2021:Twist, Triton og Tingeling har nå flyttet til sine nye hjem.
Tidligere skrev jeg att Bella skulle bli kastrert, og deretter få et hjem der hun kan få all oppmerksomhet. Dette må vi tenke litt mer over, hun føder lett og er en fantstisk god mor til sine små. Vi vil ikke forhaster oss så vi angrer, uansett skal hun nå få hvile ut og få slappet av etter kullet. Så får vi se hva vi bestemmer oss for etterhvert.
Ellers har jeg ryddet og gjort litt på designet på hjemmesiden, banner på toppen har jeg tilført "Ami"(N)Kvernkatten`s Queen Amidala ved siden av sin oldefar CH S*Kilenskogen`s Baretta. og morfar (N)Seterdal`s Urge

29.03-2021: Nye bilder av T- Kullet, Nytt bilde av Ronja som har blitt 5 år.

22.03-2021: Sita og Solan har nå flyttet til sine nye hjem. Alle i T-kullet er reservert.
Ami er avlsgodkjent, så lenge det ikke holdes noen utstillinger for tiden har vi valgt å se om vi finner en passende hannkatt til Ami. Nytt bilde av Ami er lagt ut på siden hennes.

09.03-2021: Lagt til bilder av Solan og Sita som er blitt 11 uker.
Twist og Triton har begge sokker på plass, litt usikker på kiler så det må tiden vise. Twist er nå reservert og funnet sitt fremtidige hjem. Triton vurderes og er derfor på hold.

22.02-2021: Oppdatert med bilder av T- kullet. Triton og Twist er begge lillamasket og vi aventer derfor utviklingen dems til jeg ser om markeringer er på plass før jeg velger selge dem til kos eller ikke. 6 uker nå, denne fargen tar tid, så en må være litt tolmodig. Tiden vil vise.
"Bella" (N)Kvernkatten`s Lady Antebellum som er mor til T kullet kommer nå til å bli kastert når kattungene har flyttet ut. Hun vil da bli solgt til rett hjem der hun kan nyte dagene som kastrat. Bella har markeringer for show og kan stilles om ønske er der, men ikke et krav.
Veldig sosial, gir labb om det er noe smågodt å få... hi hi
Hennes herlige datter (N)Kvernkatten`s Queen Amidala "Ami" håper vi skal føre linjene hennes videre her i oppdrettet.

09.02-2021: Da har jeg fått tilbake svar fra VGL og blodtypen til Pada er A/b.
Ami sin blodtype er A.

Nye bilder av T-Kullet er lagt ut.

07.02-2021: Kattungene vokser og alt går fint.
Jeg venter på svar fra VGL på blodtypen til Prada før jeg evt tar noe valg ang datteren Sita.
Sita er lillamasket og den fargen tar tid utvikle seg og en må bare la tiden vise. Veldig vanskelig se om hun har det kvite på plass til show så tidlig. Solan mangler kiler og er nok for lav på det kvite til å bli noen show katt, så han blir kosekatt. Han er på hold. Ellers er de som kattunger flest lekne og i vigør. Oppdatert med bilder på siden deres.

14.01-2021: T kullet ble født 11.01.2021, fødsel gikk fint og det ble 3 små. Det ser ut som det er 1 jente og 2 gutter.

S -Kullet vokser og har det bra. De er nå 3,5 uke og begynner å undersøke litt uten for fødekassa.
Ettersom halve kullet døde rett etter fødsel har vi valgt å blodtypeteste Prada for å finne ut om hun kan ha blodtype B.
Test er sendt til VGL.
Vi har også testet Ami, bare for att det er greit å vite helt sikkert for videre avl.

06.01-2021: Godt nytt år!


Har ikke vært så mye tid til å fått oppdatert hjemmesiden på en stund. Oppdatert planer nå og kull info.
Rosalyn er reservert og funnet sitt fremtidige hjem. Hard avgjørelse på alenebarn, for hun er bare helskjønn, og arvet sine foreldres gemytt. Desverre så mangler hun kiler, synd hun ikke holdt til show, da hadde hun blitt her. Men hun får det perfekte hjem sammen med Quasimodo (Arne ) fra Q-kullet.
Prada fødte 4 kattunger 20.12-2020 desverre så døde 2 av dem. Når slikt skjer er det vondt og en tenker litt på hva som skjedde. Noen ganger så må en bare godta naturen og finne seg i det.
Du kan se oversikt på kullet om du ser på S-Kullet.
Bella venter nå kull i løpet av uke 2.

16.11-2020: En kattunge ( jente ) ble født 29.10-20. Fødsel gikk helt normalt og uten komplikasjoner.
Foreldrene er:
CH NO*McKenzie`s Billie Holiday og NO*Highgrove's Braveheart Freedoms Felix


09.07-2020: Oppdatert Planer.

22.03-2020: 12 ukers bilde av Q-kullet. Queen Amidala blir i oppdrettet.
09.03-2020: Nye bilder av Q-kulet lagt ut. Gutta har funnet sitt fremtidige hjem. Jenta aventer vi fortsatt for å se hvordan hun utvikler seg fremover. ( ser ut som hun holder for show )

26.01-2020: Kattungene har blitt 5 uker og alt har gått fint med både mor og de små.
Bilder av dem er nå lagt ut på Q-Kullet sin side. Usikker på hvilken farge de får, tror jenta blir sjokoladepadde, men det får tiden vise. Gutta, sjokolademasket en dag og blå /lilla neste he he, må ha mer tid for å være sikker.

08.01-2020: Godt nyttår! Q-kullet ble født 21.12-2019. 1 jente og 2 gutter, mer info kommer. Alt bra med mor og de små.

29.09-2019: Tiden med kattunger i huset går bestandig fort. Pikachu har funnet sitt fremtidige hjem, og flyttet på fredag. Lykke til med han fremover!
Prada blir igjen i oppdrettet, vår første blåmaskede jente i oppdrettet.
Planer om kull på (N)Kvernkatten`s Lady Antebellum bare vi finner rett hannkatt til henne.

Så vil vi GRATULERE May-Anita eier av (N)Kvernkatten`s Oline, med flott bedømmelse på Sunnmørskatten sin utstilling 21 og 22 september.
Hun ble stilt for første gang i klasse 11 (ungdyr 7-10mnd)

Lørdag: Dommer Kristiina Rautio  gav henne en flott bedømming og mye hjerter i dommerseddelen Ex1 og NOM (nominert til best in show) og hun fikk 1 stemme i panel.
Søndag: Dommer Geir Johan Edvardsen gav henne og en super bedømmelse! Ny EX1 ogNOM.
I panel ble hun  BIS (Best in show) hun fikk 3 av 5 dommer stemmer! HURRA
21.08-2019: 7 ukers bilder av kattungene er lagt ut.

14.08-2019: Oppdatert med 6 ukers bilder av P-Kullet. Gutten er ledig til kos, evt show for den som kunne ønske det. ( ikke til avl ).

21.07-2019: P-kullet ble født 02.07-2019.

26.04 - 2019: Oppdatert planer

20.03-2019: Tiden går fort med kattunger i huset, en herlig tid. Nå er de blitt 11 uker, og tiden for å flytte i nye hjem nærmer seg. Denne gjengen har et fantastisk herlig gemytt. Trygge på seg selv, veldig kontaktsøkende og kommer gjerne for å ligge i fanget eller få kos. Lagt ut et samlet bilde av gjengen på forsiden og på siden deres.

11.03-2019: 10 ukers bilde av O-Kullet lagt ut.

28.02-2019: 8 Ukers bilder av O-Kullet er lagt ut.

09.02-2019: Opprettet egen side til O-Kullet.

16.01-2019: Godt Nytt År...................... O- Kullet født 31.12-2019.

22.11-2018: Oppdatert planer.

02.09-2018: Nye bilder er lagt ut av Chickita, Ronja, Bella og Kasper.

04.08-2018: Nå er det en god stund siden oppdatering inne her. Ikke så mye har skjedd anet en vi var på mjøskatten 21 og 22 april. Der hadde vi med Chickita og Bella og vi hadde en trivelig helg.Chickita tok sin Grand Internationale Champion tittel på søndagen og ble BIV same dag og NOM begge dager. Lille Bella hadde sin første utstilling og fikk en super bedømmelse, og trivdes på utstilling. :) hun fikk sine cert begge dager.

Chickita er nå blitt kastrat og skal leve livets glade dager bare her hjemme.

04.03-2018: Tiden med kattunger i hus er igjen forbi, N-Kullet har nå flyttet til nye gode hjem. Lykke til alle sammen.

Oppdrettet har 10 års jubileum. 28 feb 2008 fikk jeg godkjent mitt stamnavn. Har vært en lærerik tid med både glede og nedurer det må jeg nok si, og jeg hadde vel aldri trodd en kunne lære så mye om katt som jeg har gjort disse åre. Møtt mange flotte menesker har vi også.
Tiden får vise hva som skjer videre. :)

Nye bilder lagt ut av Golden Sunshine "Irma", på hennes side og forsiden. Hun er blitt 4 år.
Her ser en virkelig att birmaen blir bare vakkrere og vakkrere hvor eldre de blir.
Minner meg også på att L-kullet er 1 år snart. Har snart en ettårig frøken i hus
(N)Kvernkatten`s Lady Antebellum "Bella"

29.01-2018: Nye bilder av N -kullet er lagt ut.
Nero er til salgs, lovende gutt med show kvalitet.

13.12.2018: Godt Nytt År!
Kattungene vokser og trives, 8 uker blitt. Lagt ut nye bilder.

18.12.2017: Lenge siden oppdatering her, mye har skjedd.
Kasper og Ronja har fått et kull på 4 den 16 november. Alt gikk som det skulle, friske og fine unger. Ronja er en super mor til sine små. Kasper har desverre blitt kastrat da det viste seg han hadde bare en testikkel i pungen :(
Det var en skikkelig nedtur,men ikke noe gjøre med desverre. Kullet etter han var ikke planlagt, luringen hadde klart parre uten jeg viste. Han var jo en snill hannkatt som ikke markerte og gikk sammen med alle inne, så slik kan det gå. Kullet blir derfor ikke solgt til avl.
Se bilder av N-Kullet her.

Chickita har vi valgt ta ut av avl. Da hun er for vanskelig til å godta hanner vi bestemmer til henne og i tillegg føder døde fullgåtte unger. Halve kull har bestandig vært dødfødt, og det blir for trøblete holde på slik. I tilegg en påkjenning for henne.

17.08.2017: 8 ukers bilder av Mini og Mercedes er lagt ut.

10.07-17: 3 ukers bilder av jentene i M-kullet er lagt ut.

03.07-17: Chickita og Turbo ble foreldre til 2 jenter 18 juni, alt bra med mor og barn. Dette kullet har vi prøvd fått frem i godt over 2 år og vi hadde vel gitt opp håpet og hadde en anen hanne klar. Så dette ble en overaskelse vi ikke hadde ventet oss, men motatt med all glede.

25.05-17: Nye bilder av L-Kullet er lagt ut.

16.05-17: Nye bilder av L-Kullet er lagt ut, begge ser ut til å holde på markeringer

1 års bilde av Kasper og Ronja er lagt ut på deres side.

Turbo er nå blitt kastrat !

18.04-17: Har opprettet egen side til L- Kullet. Oppdatert show resultater fra Lirak, der vår No*McKenzie`s Billie Holiday tok sin Champion tittel lørdag 8 april.

04.04-17: Sunshine har fått 2 kattunger, ser ut som det er 2 jenter. Sunshine fødte den første uten komplikasjoner 30 mars, men så ble det stopp, riene ville ikke komme igang igjen så Nr 2 ble tatt med snitt nesten 1 døgn senere. Alt bra med mor og de små. Sunshine ble da kastrert. Mer info og bilder kommer snart.

05.03-17: Venter kattunger i slutten av mars

12.02-17: Nye bilder av Ronja og Kasper er lagt ut. Show resultat oppdatert.

19.12-2016: Vi var på Adelkatten 10-11 desember, en fantastisk helg.
Kasper ble Best in Show på lørdag, og NOM med 1 stemme i panel på søn. Utrolig gøy.
Vi er så utrolig takknemmelig for att vi fikk bli eiere av denne gode gutten.

NO*McKenzie`s Bono, avkom etter Turbo stilte lørdag og ble NOM.

02.12-2016: Nytt bilde av Turbo på hans side.

15.11-2016: Nye bilder av Ronja som har blitt 7 mnd og Kasper som er blitt 6 mnd.


Vår gode snille hannkatt "Turbo" ble pappa til 3 store gutter hos NO*Urkedalskatten 8 sep.
Det ble 3 forskjellige farger, 1 sjokolademasket, 1 sjokoladetabby og en bruntabby. De er nå til salgs til rett hjem, ta kontakt med Anita Karin Urkedal på mail om du er inntresert i en av disse gulla. :)

15.10-2016: Ny hanne fra Tove og Jan Stalder har flyttet inn, hans navn er:
NO*Stalderkattens Kasper.
Dette blir spendende, første gang vi har en rødmasket birma :) En vakker farge, og denne gutten gikk rett i hjertet vårt, nydelig birmagutt med et fantastisk rolig og godt gemytt <3

(N)Horvli`s Tritonis "Tito" ble denne uka kastrert etter att hun har hatt en strevsom tid med hormoner i ubalanse, under inngrepet fant vetrinær en cyste på den ene eggstokken selv om ultralyd ikke viste dette i forkant. Godt for henne att alt er borte nå <3
Nå skal hun leve et rolig og godt liv fremover.

Nytt bilde av (N)Kvernkatten`s Fiona som er blitt 3 år.

06.10-2016: Tiden med kattunger i hus har gått veldig fort, en koslig tid. Nå har begge to flyttet til sine nye hjem, lykke til begge to. nye bilder av dem ligger på K-kullets sin side.

15.09-2016: 9 ukers bilde av Kaspian og Khaleesi ligger på K-Kullets side. Denne gang søskenbilde :)

09.09-2016: 8 ukers bilder av Kaspian og Khaleesi er lagt ut.

02.09-2016: Oppdatert 5 mnd bilde av Ronja, 5 års bilde av Chickita og 7 ukers bilder av
K-kullet
.
Fått nydelig sommerbilde fra eier av Ferrari som bor i nord norge, bilde lagt ut på hans side:)

17.08-2016: Nå er det lenge siden hj, siden har vært oppdatert. Har jo vært sommer ;)
Oppdatert våre katter, planer og show og kull.
K-Kullet ble født 13.07-16, på knappe 3 timer hadde Sunshine født en gutt og ei jente, fødsel gikk helt etter boka. Nå er de blitt 5 uker, og de spiser og går i dokassen. Lagt ut bilder av de på K-kullet sin side. Sunshine er en super flink mor til sine små.

Vi har også hentet hjem vår nye håpefulle jente, NO* McKenzie`s Billie Holliday, til daglig blir hun kalt Ronja da hun er så tøff og aktiv lita jente.

09.06-16: Ja her går ikke ting som det skal for tiden :( Fødsel til Chickita gikk galt, morkaken løsnet for tidlig og ungen døde :( og hun hadde bare en, vi skal prøve igjen, men det blir siste gang. Etter det blir hun kastrert.
Vi ser også att vi må gjøre noen omveltninger i flokken skal vi fortsette med oppdett, da det er blitt veldig uro mellom jenten, slik kan verken vi eller dem ha det, så vi ser ingen anen utvei en å finne nye hjem til både Tritonis og Chickita ettervert da de begge helst vil ha oss tobente for seg selv. Begge to blir kastrert før de flytter. Sunshine aventer vi og ser hvordan går med.
Vår hannkatt "Turbo" ble pappa til et kull hos No*McKenzie`s på 3 stk og vi har nå bestemt oss for att den ene dattera skal flytte hit til oss.
Hun heter No*McKenzie`s Billie Holliday. Dette ser vi som en fin mulighet om å få igjen avkom etter vår gode hannkatt da det ikke har lykkest hitil mellom noen av jentene våre. Samtidig så er denne lille jenta bare helt fantastisk nydelig, hele kullet er det :) Et løft i alt strev dette.
Når vi nå får datter til Turbo hit til oss, blir han kastrert når vi har prøvd et kull til på jentene våre. Håpet er å få beholde noe etter de, men det må tiden vise om det skal gå den vei.

Bilde av vår nye hopefulle jente ligger på forsiden :)

21.04-16: En trist tid for (N)Kvernkatten`s :(  

Kvelden den 12 april ble lille James Bond brått revet bort fra oss! Fra å leke, til 5 min senere være død er helt ufattelig. Har skrevet litt om han på hans side. Vi er i litt sjokk tilstand over dette, da vi virkelig ikke var forberedt på at noe slikt kunne skje.

I all sorg prøver vi se håp og glede i att endelig Chickita venter kattunger etter 4 forsøk.
Forventet nedkomst rund 16 mai.

31.03-16: Endelig fått oppdatert litt inne her, lille James er blitt 9 uker og lagt ut bilder av han.

Ble dessverre ikke kattunger på Sunshine denne gang, så vi får prøve igjen. Både Chickita og Sunshine har vært på "date" hos Turbo så håper det nå har blitt resultater. tiden får vise. Oppdatering kommer der når jeg er sikker om jentene har tatt seg.

03.02-16: James Bond er blitt 5 uker, nye bilder ligger på hans side.

Vi venter kull mellom Sunshine og Turbo i uke 14. Chickita venter vi igjen på løp, da hun ikke har tatt seg denne gang heller.

18.02-16: Lille gutten til Turbo og Tito er blitt 3 uker, vokser fint. Nye bilder ligger på hans side.

04.01-16: En kattunge ble født 28 januar. Mor og barn har det bra og koser seg.

17.01.2016: God nytt år ønskes fra Kvernkatten`s

Endelig fått tid til å få hjemmesiden oppe å gå igjen :) Da den gamle siden ble lagt ned i oktober så måtte jeg finne et anet sted. Ny adresse som er og blir: http://www.kvernkattens.no

Planer er oppdatert og vi venter kull i neste uke.
Oppdatert siden om våre katter og til minne.

10.09-2015: Vi var på sunnmørskatten sin utstilling i helgen, var hos May-Anita (N)Horvli`s og Sverre og hadde en utrolig hyggelig helg sammen, veldig kjekt.
Chickita
fikk 2 x CAGCIB, BIV og NOM på lørdag, kjempe fornøyd.
Tritonis (Tito) var med for aller første gang, og tok utstillingslivet med stor ro, hun fikk sitt første CAC.

Her venter vi på att jentene skal gå i løp. Oppdatert planer.

28.07-2015: Golden Sunshine har flyttet tilbake til oss.
Oppdatert show resultater fra Lirak i mai på Turbo, flott bedømmelse..


Nytt bilde av nydelige Golden Hope "Lilo" ligger i hennes galleri. Tusen takk for flott bilde Siv.

21.04-2015: Vår hannkatt (N)Seterdal`s Urge " Turbo" er blitt 1 år. Han utvikler seg veldig fint. Blir spendende se hans avkom etterhvert.

15.04-2015: Nytt bilde av Irish Cream "Rolf"

12.04-2015: Nytt bilde av Infinity Aisha som er blitt 5 mnd.
Nytt bilder av Iris, Golden Lotus, Golden Sunshine, Evita, Eowyn Sita og Ferrari. Takk alle sammen for herlige bilder. :)

15.03-2015: Nytt bilde av Aisha som er blitt 4 mnd.

03.03-2015: Nytt bilde av Golden Hope som er blitt 1 år...

15.02-2015: Oppdatert litt rundt om, lagt ut 10 mnd bilde av godgutten vår Turbo, oppdatert planer og våre katter.

04.01-2015: Så er tiden kommet, I - Kullet er blitt 12 uker og de har begynt og forlate redet, denne tiden er gått veldig fort. Herlige kattunger, lykke til alle sammen.
Vår lille faither Infinity Aisha blir igjen i oppdrettet. Nye bilder ligger i deres galleri.

Baretta har nå flyttet til Trondheim til fantastiske mennesker der, og skal nå leve et rolig og godt kastrat liv som er han vell fortjener.

28.01-2015: I kuller er 11 uker blitt og nye bilder ligger i deres galleri.

22.01-2015: 10 ukers bilder av I-Kullet ligger ute i deres galleri.

16.01-2015: Her har det skjedd litt på nyåret, på både godt og vondt. Galene ble kastrert i forige uke etter å ha vært rastløs og stresset i lang til uten att vi fant ut hvorfor :(
Ikke ble hun drektig etter parring, så vi trodde kanskje dette kunne skyldes cyster, men vetrinær så ikke noe unormalt under kastrering. Dette var ikke et lett valg ta, men kattens ve og vel kommer i første rekke. Håper hun klarer finne ro nå, men ser hun fortsatt er litt utilpass i flokken. Så det beste for henne blir nok å flytte til et hjem uten andre fertile hunnkatter, hun går veldig godt sammen med Baretta. Så kanskje en ide att de to kunne bo sammen.

Gleden er å ha kattunger springende i lek rundt i huset, deilig gjeng. Har tatt bilder av I-Kullet og lagt ut bildene i deres galleri.

01.01-2015: Godt nytt år ønskes alle våre kattevenner.

I-kullet er blitt 7 uker, og nye bilder ligger i deres galleri.

26.12-2014: 6 ukers bilder av I-kullet er lagt ut i deres galeri.

17.12-2014: Nye bilder av (N)Seterdal`s Urge "Turbo" som er blitt 8 mnd.
5 ukers bilder av I-Kullet ligger ute i deres galleri.

12.12-2014: I-Kullet har blitt 4 uker og nye bilder ligger i deres galleri, alle har nå fått navn.

04.12-2014: Nye bilder av I-Kullet lagt ut. Det jeg tror nå er att det er to brune og to sjokolademaskede. To av jentene har show markeringer, ei ser ut som får ei brun tå, gutten ser jeg har kiler, men usikker på hans sokker fremme (kan være de blir for høye)

27.11-2014: Har laget egne sider til I Kullet og lagt ut 14 dagers bilder.

21.11-2014: I -Kuller er blitt 1 uke, og jeg mener fortsatt det ser ut som det er en gutt og tre jenter. Litt trøblete start da det tok litt tid før melken kom ortlig igang, så måtte handmate de små. Melken kom, men minste jenta får ikke nok, hun begynte gå ned i vekt :( hun taper kampen om puppen, så har måttet gi tillegg til henne, hun suger godt når jeg gir henne, så ingen tvil om att hun vil ha mat. Nå har også vekten hennes begynt gå oppover, så håper hun tar igjen sine søsken etterhvert. Vekt på de 1 uke er: Jente 1: 107g. jente 2 og 3: 134g og gutt 160g.

15.11-2014: I kullet er født, ser ut som det er 3 jenter og 1 gutt.

04.11-2014: Her går det nå fort mot nedkomst på Tritonis, under en uke igjen til termin.
Nye bilder av Golden Lotus og Golden Hope ligger i deres galleri.

Baretta er nå kastrert, og skal heretter bare nyte et godt katteliv.

19.10-2014: Vi venter kattunger i uke 46, mellom Baretta og Tritonis.
Vår unge gutt (N)Seterdal`s Urge "Turbo" er blitt 6 mnd og vokser fint, herlig bamsegutt med en kraftig og god kropp.

17.09-2014: Nye bilder av Turbo ligger i hans galleri, 5 mnd blitt og vokser fint.

Nye bilder av lille Hiawata og Golden Sunshine.

25.08-2014: Nå har jeg endelig fått laget egen side til vår nye tilskudd i familien og vår fremtidige avlgutt,(N)Seterdal`s Urge.(til daglig Turbo) lagt ut 4mnd bilder av godgutten.

09.08-2014: Vi har vært på Terak, vi hadde med oss (N)Kvernkatten Chickita Violenta og (N)Kvernkatten`s Golden Hope. Chickita fikk 2 x CAGCIB og Hope fikk 2 x EX 1 og fikk super bedømelse på sin første utstilling, var oppe til nominasjon begge dager, flott start for snuppa og hun bare storkoste seg på utstilling.
Vi fikk også møtt igjen (N)Kvernkatten`s Dream of Destiny, (Sessa) og eier Camilla, koslig. Blitt stor og ei vakker prinsesse,nytt bilde ligger i hennes galleri.

30.07-2014: Nye bilder av Galene og Tritonis som ble 2 år 15 juli.

Ny liten prins har blitt hentet hjem fra Mona Seterdal, Herlig gutt med et fantastisk herlig gemytt. Hans navn er (N)Seterdal`s Urge, og er en sjokolademasket gutt. Han har snart vært her i 14 dager nå og har fått kallenavnet "Turbo", noe som passer han, for slik energi, og maler og maler så det durer, herlig gutt.

02.07-2014: H- kullet er blitt 12 uker og nye bilder ligger i deres galleri. Nytt bilde av Golden Lotus som er blitt 4 mnd ligger i hans galleri.

23.06.2014: Hiawata og Holly er 11 uker i dag, tida går fort, synest ikke det er lenge siden de ble født. Tid for vetrinærsjekk og første vaksine står snart for tur. Nye bilder av de ligger i deres galleri.

20.06.2014: Litt sen oppdatering denne uke, men nå ligger 10 ukers bilder av H-kullet ute i deres galleri, begge kattungene er nå reservert og har funnet sine hjem.

Nye bilder av Golden Sunshine, Golden Hope, Golden Sansam, Evita og Ferrari.

10.06-2014: Tida flyr fort, H-Kullet er blitt 9 uker, og er bare noen herlige små dunballer.
Lille Hiawata er ledig som kosekatt,(ikke avl/show) da han har kvit hakeflekk og en kvit strime på ene forbeinet. En herlig gutt som elsker oppmerksomhet og kos, maler så det durer bare du snakker til han.

02.06-2014: H-Kullet er 8 uker i dag og nye bilder ligger i deres galleri.

26.05-2014: H-Kullet er 7 uker i dag, nye bilder ligger i deres galleri:

19.05-2014: Gutta i G-kullet har nå folatt rede og flyttet til sine nye hjem.

H-Kullet er 6 uker i dag, nye bilder ligger i deres galleri.

14.05-2014: G-Kullet er 12 uker blitt, tiden flyr fort med kattunger i huset, synest ikke det er lenge siden de ble født. Nye bilder ligger i deres galleri.

12.05-2014: H-kullet er 5 uker i dag og nye bilder ligger i deres galleri.

Oppdatert Planer.

07.05-2014: G-kullet har blitt 11 uker og nye bilder ligger i deres galleri. H-Kullet er blitt 4 uker og har lagt ut bilder i deres galleri.

01.05-2014: Ble litt seint lagt ut bilder av G-Kullet denne uka, men nå ligger det ut nye bilder. 10 uker blitt og er nå en aktiv gjeng, så ikke så lett få til bilder utenom lek eller de er trøtte eller sover, men et glimt av de ble det jo. :)

H-Kullet var jo 3 uker på mandag og har nå flyttet inn i bingen, alt går fint og de vokser fint :)

23.04-2014: En uke har gått og G-kullet er 9 uker blitt, alle er nå reservert og har funnet sine hjem som de skal flytte til når den dagen kommer.
H-Kullet var 2 uker på mandag, og de vokser fort og alt er bare bra.
Se H-Kullet for bilder og info.

16.04-2014: G-kullet er blitt 8 uker, og nye bilder ligger i deres galleri.

H-Kullet er blitt en uke og alt går fint, Chickita er en god og snill mor og det merkes de har godt med melk, noen gode runde puttiser. Lagt ut bilde :)

08.04-2014: G-Kullet er 7 uker i dag og nye bilder ligger i deres galleri. Nå har alle klatret over kanten på bingen så da var det bare for matmor å opne opp og la de springe rundt.

Chickita fødte sine små i går kveld, hun bar frem 4 stk, desverre var 2 dødfødt :(
Ser ut som det er ei jente og en gutt som ligger ved sin stolte mamma nå og dier. Alt går fint, og de dier godt. vekt på jenta var 100g og gutten 89g. Bilder kommer etterhvert

03.04-2014: Nye bilder av G-Kullet ligger i deres galleri, nå er de blitt 6 uker og begynner bli noen livlige goinger. Alle bruker dokassen flittig og spiser godt :)

Nytt bilde av Felicia som blir trillet av familiens yngste eier, er hjertevenner de to.

25.03-2014: G-Kullet er blitt 5 uker, nye bilder ligger i deres galleri.

Har lagt ut bilde av Ferrari 5 mnd gammel, tusen hjertelig takk for nydelig bilde av god gutten Ann-Mari og Tor.

20.03-2014: Nye bilder av G-Kullet ligger i deres galleri, 4 uker er det blitt og leken har begynt i bingen. De har smakt på mat og det var nam nam.

12.03-2014: G-kullet er blitt 3 uker og gutta har fått navn, denne gang har jeg blitt litt inspirert av navn fra dataspillet world of warcraft som gutta boys her spiller, jentene kommer jeg tilbake til da jeg ikke er sikker hvem skal få hva av navna jeg har. Nye bilder er tatt av gulla, og de ligger i deres galleri.

05.02-2014: 2 uker er G-kullet blitt og nye bilder ligger i deres galleri. De vokser jevnt og fint, og mamma Galene er ei trygg og god mor til sine små.

25.02-2014: Kattungene er blitt 1 uke og alle dier godt og de øker fint i vekt alle sammen :)
Har laget egen side til de og lagt ut en ukers bilde av de. Mener fortsatt det er to jenter og to gutter.

20.02-2014: G-kullet født 18.02-2014 :)
På dag 64 startet fødsel rundt kl 18.00, og varte til kl 23.25. Galene fødte sitt første kull uten komplikasjoner. Mener det er 2 jenter og 2 gutter. Fødselsvekt på 68, 92, 65 og 64 gram.

23.01-14: God gutten vår CH S*Kilenskogen`s Baretta er idag 4 år, hvor har tiden blitt av ?
Dette blir Baretta`s sitt siste år som fertil hannkatt, han har i dag 12 avkomm etter seg fordelt på 5 kull. Vi håper få til å gjenta kombinasjonen mellom han og Tritonis før han blir kastrat.
Nå venter vi kull etter han i uke 8. noe vi gleder oss til :)

13.01-14: Alle kattungene fra F-Kullet har nå flyttet til sine nye hjem, Ferrari ble friskmeldt før helgen og flyttet i går til sin nye familie,lykke til med nye familiemedlemer alle sammen.

Vår tabby jente Galene, ser nå ut til venter kattunger i uke 8.

30.12-13: F-kullet er 12 uker i dag, nye bilder ligger i deres galleri. Ble desverre ikke 11 ukers bilde av gjengen da tiden ikke rakk til før jul.
Felicia har i dag flyttet til sitt nye hjem, lykke til med prinsessa.
Fiona skal flytte om noen dager, Ferrari må desverre vente med å flytte da han var uheldig og skadet venstre framfot i romjule, og må nå ha ro og trygge omgivelser. Hvordan dette skjedde vet vi ikke, ingen har sett eller hørt noe som helt. Ene øyeblikket en livlig gutt springende rundt i lek, og i neste øyeblikk en gutt som hadde skikkelig vondt :( En brist i humerushode (øverste leddkule) viste rønken, trasig når slik skjer. Men bra skal han bli så også han får flytte til nytt hjem, vi ser allerede stor fremgang i gutten. Kontroll igjen om 1.5 uke, så da håper vi han er frisk nok til å forlate rede.

23.12-13: Kattungene er blitt 11 uker, alle er nå solgt og tiden nærmer seg levering.

GOD JUL ønskes alle fra (N)Kvernkatten`s

17.12-13: 10 uker er kattungene blitt nå, nye bilder ligger i deres galleri.

Oppdatert Planer.

11.12-13: Her går ukene unna, F-Kullet er 9 uker blitt og nye bilder ligger i deres galleri. Ferrari er reservert, og skal flytte nordover. Felicia er nå ledig, søt jente med fine sokker, men usikker på hvordan hennes kiler blir... ikke lett med lilla.

02.12-13: 8 uker bilde av F-Kullet ligger i deres galleri. Ferrari er ledig som kosekatt da han har kvit hakeflekk, kvit haletipp og en strime, skulle vist få alt av flekker denne gutten, men en søt og aktiv godgutt. <3

25.11-13: Fiona, Felicia og Ferrari er 7 uker i dag, tiden går fort med kattunger i hus. Nå er det kommet seg ut av bingen og løper rund i stua og leker. Nye bilder ligger i deres galleri.
Nytt bilde av Eowyn Sita ligger i hennes galleri,hun er nå blitt kastrert.

18.11-13: F-kullet er blitt 6 uker og nye bilder ligger i deres galleri. To nye bilder av Evita ligger i hennes galleri, 9 mnd gammel og blitt kastrat jente.

11.11-13: En uke går fort, kattungene er nå 5 uker blitt og alle har begynt spise fast føde, og går på dokassen. Mamma Tito er kjempeflink med sine små, alt er preget av ro rundt henne og ungene i bingen. Nye bilder ligger i deres galleri. Ferrari har vi oppdaget har kvit strime på sin framfot så han blir kosekatt, litt trist for han er en nydelig gutt.

04.11-13: Nye bilder av F-Kullet ligger i deres galleri.

28.10-13: F-kullet er 3 uker i dag, nye bilder ligger i deres galleri.

21.10-13: F-kullet er 2 uker blitt og de dier godt og vekten går fint opp på alle. Tritonis er veldig flink og trygg mor, og tar godt vare på sine små. Har tatt 2 ukers bilder av kattungene, måtte bruke blitz da jeg ikke hadde nok lys, noe de små ikke likte noe særlig så de kniper øynene sine sammen.

10.10-13: F-kullet er født Tritonis fødte sine kattunger 07.10-13, på dag 64, alt gikk fint og hun fødte lett,og uten komplikasjoner. Fantastisk se hvordan hun ordnet opp, fødsel var over på 2.5 time.

30.09-2013:Vi har vært i Gøteborg på VK sin utstilling i helgen, Vi hadde med Chickita og Galene. Chickita fikk sin IC tittel lørdag og Galene fikk sin IC tittel søndag. :)

15.09-2013: Oppdatert E-kullet med nye bilder av jentene, 7 mnd er det blitt. Bildene er tatt av eiere når de var 6 mnd gamle, tusen takk :)

03.09-2013: Vi venter kattunger i uke 41. Suprelorin-chipen er nå ute av kroppen til Baretta, 18 mnd med pause på god gutten vår har gjort han godt.
Nå gleder vi oss til å se Baretta babyer igjen :)

22.08-2013: Vi har vært på Burak sin utstilling med Chickita og Galene, resultatene ligger på deres side. Chickita tok 2xCACIB og er nå stengt for norge, så nå må hun til sverige.
Galene ble Champion lørdag 17 august,og fikk sitt første CACIB på søndag.

03.08-2013: Planer er oppdatert.

10.07-2013: (N)Horvli`s Tritonis har flytet inn til oss og skal bo her i (N)Kvernkatten`s
sammen med sin søster Galene. Velkommen lille venn

04.06-2013: Chickita ble 2 år 25 juni, nye bilder ligger i hennes galleri.

11.06-2013: I helgen var vi på utstilling med Galene, hun fikk flott bedømmelse begge dagene og fikk sine to første CAC. Ung lovende birmajente, og det var en fryd å ha henne med seg :) Rolig og snill hele tiden.

Delisi flyttet til nytt hjem denne helgen, der får hun det kjempe fint og kan få masse oppmerksomhet som hun ønsker.

26.05-2013:Det er med tungt hjerte vi har bestemt oss for å omplassere vår kjære birmajente
CH Diamond Delisi av Ontario. Er du inntresert i å eie denne prinsessa, og kan gi henne et godt og varig hjem med masse kjærlighet, så ta kontakt.

15.05-2013: Fått et bilde fra Line m/ fam av skjønne Evita i sitt nye hjem, bilde ligger på hennes side. Tusen takk for bilde Line :)

Har vært stille og rart her etter kattungene dro, men sånn er det jo.
Lillesnuppa vår Galene har begynt bli stor jente, 10 mnd nå og har sin første løpetid nå om dagen, men hun må nok vente en stund til før hun kan få kattunger.
Nå er det 15 mnd siden Baretta fikk innsett Suprelorin-chip (kjemisk kastrering) og vi venter i spenning til han igjen begynner bry seg om damene igjen, håper på kull mellom han og Galene når den tid kommer.

01.05-2013: I går var E-kullet 12 uker, og 12 ukers bilder er lagt i deres galleri. I dag har Evita og Eowyn Sita reist til sine nye hjem, ønsker dere lykke til med disse gode jentene.

23.04-2013: E-Kullet er 11 uker i dag, nye bilder ligger i deres galleri.

17.04-2013: Nye bilder av Evita og Eowyn Sita ligger i deres galleri, 10 uker blitt og snart tid for vaksine og helsesjekk.

09.04-2013: E-kullet er 9 uker i dag, tiden går fort med kattunger i hus. Tiden som er igjen med småjentene nytes. :) nye bilder ligger i deres galleri.

(N)Kvernkatten`s Dream of Destiny var på sin første ustilling lørdag på østfoldkatten, hun fikk en flott bedømmelse av dommer Berta Nemcova, og resultatet ble EX 1.
Vi GRATULERER så mye med flott bedømelse, og takk til Camilla som viser jenta så flott frem.

03.04-2013: Evita og Eowyn Sita har blitt 8 uker, nye bilder ligger i deres galleri.

27.03-2013: Evita og Eowyn Sita er blitt 7 uker, en herlig alder dette. De springer rundt og leker og her trenger vi vel ikke noe mer underholdning en de to om dagen. Nye bilder ligger i deres galleri.

19.03-2013: E kullet er 6 uker i dag, og leken er i full gang. Nye bilder ligger i deres galleri.
Begge to er reservert til gode trygge hjem.

12.03-2013: Kattungene er 5 uker, og nye bilder ligger i deres galleri.

05.03-2013: E-kullet er blitt 4 uker, nye bilder ligger i deres galleri.

27.02-2013: Kattunene er blitt 3 uker, og de vokser fint.
Nye bilder ligger i deres galleri, se E-Kullet.

Har fått bilde av begge kattungene i D-Kullet, bildet av de ligger i deres galleri.
Tusen takk for fine bilder :)

19.02-2013: E-Kullet har blitt 2 uker, og de vokser fint. Jeg mener fortsatt det er ei brunmasket og ei sjokolademasket jente, nye bilder ligger i deres galleri.

12.02-2013: Kattungene har blitt en uke, og de dier godt og Chickita er ei fantastisk trygg og god mamma. Prøvde meg på å få tatt noen bilder i dag, ikke så lett når de er så små, men et av vær ble ok. Du kan se bildene i galleriet deres.
Fargen har begynt komme og det ser ut til det er en brun og en sjokolade.

06.02-2013: E-Kullet er født og Chickita er en stolt og flink mamma blitt.

Natt til tirsdag 5 februar begynte Chickita i fødsel, en stund ble det veldig hektisk, men alt endte godt til slutt. Førstefødte kom med baken først og ble sittende fast en god stund med hodet, den ble kvalt. :( Jeg gjorde alt jeg kunne for å gjenoplive den lille, og til slutt gispet den etter luft. Utrolig glad jeg ikke ga opp det lille mirakelet :) nr 2 ble født 1 time etter uten problem, nr 3 kom like etter, men den var desverre dødfødt og hadde nok vært dø en stund.

03.02-2013: Kattungene har nå flyttet:
Dream of Destiny bor hos Camilla E Liavik, Skien
Dolce Gusto bor hos Per Tore Hoff m/familie, Strømmen

LYKKE TIL med deres nye familiemedlemer alle sammen :)

25.01-2013: D-kullet 12 uker i dag, og klare til å flytte til sine nye hjem.

20.01.2013: D-kullet er blitt 11 uker og til uken er det helsesjekk og vaksine som står for tur, nye bilder ligger ute i deres galleri.

13.01.2013: Kattungene er 10 uker blitt, tiden går fort med små puttiser i hus. Begge to er reservert til nye hjem.

Vi venter nytt kull i begynnelsen av februar, det er vår Chickita fra C-kullet som skal bli mor for første gang.

04.01-2013: Godt nytt år alle kattevenner!
9 uker er kattungene blitt, og nye bilder ligger ute i deres galleri.

28.12-2012: D-Kullet er 8 uker,og nye bilder ligger i deres galleri.

Chickita viser nå tegn på drektighet, forventet nedkomst er i begynnelsen av februar.

Lille juleaften fikk vi en gledes melding fra Tonje. "Tanyattas oppdrett".
(N)Kvernkatten`s Chessie Laine (Minou) fra vårt C-Kull har blitt mamma til 3 små. Det ble en hard fødselen og de to siste måtte tas ut med snitt desverre, vekten på ungene var 130g, 120g
og 100g. Det står nå bra til med mor og barn, det ble en flott julegave når det endte godt
Pappaen til kullet er (N)Horvli`s Solan.
Spendende kombinasjon med 0.0 % Inbreeding til og med i 6 ledd.
GRATULERE Tonje med kullet, gleder oss følge med på de små sin utvikling.

22.12-2012: Nye bilder av kattungene ligger i deres galleri.

16.12-2012: Kattungene er 6 uker blitt og nye bilder ligger i deres galleri.
Galene er blitt 5 mnd, og nye bilder ligger i hennes galleri.

10.12-2012: Kattungene vokser fint og er blitt 5 uker, de har nå begynt spise og drikke litt utenom det mamma Delisi har i puppen. Begge to er flinke til å gå i dokassa, små flinke puser

02.12-2012: D-Kullet er blitt 4 uker og nye bilder ligger i deres galleri.

24.11-2012: Nye bilder av D-kullet ligger på deres side, 3 uker blitt og det ser ut som begge har sokker og kiler på plass.

16.11-2012: Kattungene er 2 uker, og de vokser fint. De har nå fått egen side, se D- kull.

Galene er 4 mnd blitt og hun er bare skjønn, hun veier nå 2.1 kilo. Nye bilder av henne ligger i hennes galleri.

Nye bilder av Baretta ligger i han galleri. Suprelorin-chipen har gjort han godt.

09.11-2012: Kattungene er ei uke i dag de dier godt og har doblet fødselsvekten sin og litt til. Jenta er 215 gram og gutten er 223gram. Kommer flere bilder etterhvert.

02.11-2012: D-kullet har kommet, det ble en jente og en gutt. Friske fine babyer

Delisi startet med fødsel på dag 65, men ikke alt gikk som vi håpet på og ungene måtte ut med keisersnitt. Noe stengte for att de kunne komme ned i fødselskanalen.
Delisi ble nå kastrert, trist, men var det riktige gjøre det nå.

29.10-2012: Chickita løper, 7 uker siden hun var på parring nå og vi som trodde hun ventet små en stund, men de to siste ukene har vi hatt mistanke om att hun lurte oss...hmm....
Vi får prøver igjen ved neste løp.

Delisi på dag 62, fødsel nærmer seg nå....

22.10-2012: 14 ukers bilder av Galene er lagt ut i hennes galleri. Galene har glidd rett inn i flokken, og alt er bare kos.

Delisi nærmer seg termin, alt så normalt ut på ultralyd når hun var der og vekten har gått jevnt og fint oppover hele tiden. Håper så indelig det går som det skal denne gang.

08.10-2012: Velkommen hjem til oss (N)Horvli`s Galene.
Galene er ei bruntabby jente, og kommer fra May-Anita (N)Horvli`s oppdrett, tuuusen hjertelig takk for denne skjønnheten May-Anita
Spendende fremtid :)) Det vil komme egen side og galleri for denne jenta også etterhvert. ;)

05.10-2012: Chickita ser ut til å være drektig, forventet nedkomst i midten av november.

23.09-2012: Fått så herlig et bilde av Miorama, og hennes gode venn Mandela. Hun er bare ei fantastisk rå flott kastrat jente.... Tusen takk for bilde Jeanine og Jan Richard, pynta det litt ;)

18.09-2012: Delisi er drektig, forventet nedkomst rundt 1 november.

12.09-2012: Chickita har vært til parring hos Diego.
02.09-2012:
To nye bilder av Carpe Diem ligger i hennes galleri, hun er sååå nyyydelig.
Tuuusen takk for bildene May-Britt

28.08-2012: Delisi er til parring hos Cherokee.

07.08-2012: Vi har vært på KKMN sin utstilling i Trondheim i helgen, en veldig kjekk utstilling sammen med gode venner. Veldig koslig
HURRA til våre to jenter som fikk flotte bedømmelser begge dager, Diamond Delisi av Ontario fikk sine to første CACIB og er nå stengt i Norge. Sverige neste for henne ;)
Vår egenpruduserte birma jente (N)Kvernkatten`s Chickita Violenta tok sin Champion tittel på søndag og ble HURRA veldig gøy..

12.07-2012: Nye bilder av Delisi ligger i hennes galleri. Endret litt på siden hennes og lagt til en bildeviser :)

10.07-2012: Oppdatert planer.

09.07-2012: Chickita Violenta har blitt 1 år, nye bilder ligger i hennes galleri.

06.07-2012: Nye bilder av Chessie Laine "Minou" ligger i hennes galleri, 1 år og er ei vakker ung jente.

17.06-2012: En gledes melding plinget inn på min mobil i dag.

VI GRATULERER (N)Totenkatten`s Valeria og hennes stolte eier Ranita Hansen med EX1, BIV-Total, NOM og BIS på sin første utstilling på Smaalenene 17. juni

Valeria er datter av vår hannkatt
S* Kilenskogen`s Baretta og (N)Totenkatten`s Close Call Miracle.
Vi er stolte eiere av hennes pappa.

04.06-2012: Nytt bilde av Carpe Diem ligger i hennes galleri, tusen takk for bilde May-Britt. Veldig takknemelig for å få slike bilder av henne :) Hun er bare nydelig

07.05-2012: I går var vi på Lirak med Chickita, og stilte henne i åpen kl for første gang.
Hun fikk sitt første CAC og var oppe til NOM.
Hun var rolig og snill,og syntest alt var veldig spendende :)

25.04-2012: Chickita er i dag 10 måneder, nye bilder ligger i hennes galleri.

13.04-2012: Miorama har i dag flyttet til nytt hjem, der vil hun få selskap av en kastrat birma gutt med navn Mandela. :)

28.03-2012: Nye bilder av Chickita ligger i hennes galleri, lagt til en bildeviser så er bare å ble seg frem med pilen. Chickita er 9 mnd blitt, veldig lik sin pappa Baretta, men ser også Miorama i henne. Hun er en fin blanding av de to.

Vi har nå bestemt oss for å omplassere Miorama pga diverse årsaker, dette er ikke et lett valg, men noen ganger må furnuften råde.
Miorama og Baretta går ikke sammen i hus lenger. Harmoni i et oppdrett er viktig, derfor blir dette best.

18.03-2012: Det ble ikke kattunger her i huset denne gang, Delisi begynte med fødsel forige
helg. En uke for tidlig og det endte i keisersnitt. Vi klarte redde Delisi, men alle 4 ungene hennes døde. :( Fikk ut to i live, ei jente og en gutt, men gutten døde like etter. Jenta levde i 8 timer, etter å ha gitt henne tilleg da kattemor ikke hadde melk. Trist når slikt skjer, håper det går bedre neste gang.

15.02-2012: Baretta har i dag fått innsatt Suprelorin-chip (kjemisk kastrering).
Han trenger en pause nå, da han er veeeldig fertil og stresser veldig.

I går på selveste valentine dagen ble Baretta pappa til to jenter hos Totenkatten`s.
Om en mnd tid har Delisi termin noe vi gleder oss til, hun går fint opp i vekt og begynner bli
rund og god.

05.02-2012: Jobbet med å få inn igjen alle bildene fra tidligere kull i dag.

01.02-2012: Fått testresultatene fra Tirri Niini i dag på blodtypetesten til Chickita, hun har blodtype A/b.
Delisi er drektig og viser nå rosa pupper, forventet nedkomst rundt 17 mars. Gleder oss veeeldig.
I dag ble Mio kastrat, inngrepet gikk fint og hun er i fin form.

25.01-2012: Jobbet med kattunge siden og begynt videre på tidligere kull.

23.01-2012: Baretta er 2 år i dag, synest ikke det er lenge siden vi hentet han hjem.

22.01-2012: Siden med utstillingsresultatene på kattene er nå ferdig. Det kommer et utstillinggalleri der etterhvert.

21.01-2012: Da er endelig siden med linkene ferdig, og ny banner er laget.

19.01-2012: Oppdatert planer.

18.01-2012: Har jobbet med siden til kattene, og deres galleri er ferdig. Nye bilder av
Baretta, Delisi og Chickita ligger ute.

15.01-2012: Nytt design og oppsett ferdig, da gjenstår gjøre ferdig sidene.